Primăvara își intră în drepturi, natura se trezește la viață și zilele devin tot mai lungi, însă capriciile vremii ne pot influența buna dispoziție și sănătatea. Alimentația joacă un rol esențial în susținerea sistemului imunitar și ne va ajuta să trecem cu bine peste această perioadă.

După ce iarna am consumat alimente bogate în calorii, este timpul să revenim la un regim alimentar echilibrat. Legumele, fructele și în special citricele sunt o sursă de vitamina C. Pe lângă efectul antioxidant, vitamina C susține sistemul natural de apărare al organismului împotriva infecţiilor. De asemenea, studiile clinice au arătat că poate fi eficientă în combaterea alergiilor care revin primăvara.

Modificările bruște de temperatură și umiditatea în exces sunt doi factori care contribuie la răspândirea virozelor respiratorii. În caz de răceală sau gripă, Tilman îți recomandă gama Thymo, pe bază de cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris), remediul natural pentru calmarea durerii în gât și ameliorarea răgușelii de scurtă durată. Această plantă medicinală are efect emolient asupra muscoasei gâtului și este o sursă de vitamine, fibre, fier, cupru, calciu, magneziu, fosfor, potasiu și zinc.

Alege produsul Thymo potrivit pentru tine:

  • Thymotabs, suplimente alimentare disponibile în 3 formule – ORANGE, NATURE și FRESH. Alături de cimbru-de-cultură, tabletele masticabile cu gust plăcut conțin și vitamina C, care contribuie la buna funcţionare a sistemului imunitar şi la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

 

 

  • Thymo Spray (cu stevia, îndulcitor natural) poate fi folosit de femeile gravide începând din a 4-a lună de sarcină și în timpul alăptării.

 

Schimbarea regimului alimentar poate veni la pachet cu tulburarile digestive. Combate indigestia, balonarea și disconfortul abdominal care se instalează după masă cu Digestil, de la Tilman. Suplimentul alimentar conține extracte de ghimbir, mușețel și roiniță, 3 plante benefice pentru sănătatea stomacului.

Descoperă produsele Tilman: https://www.tilman.ro/din-belgia-cu-remedii-pe-baza-de-plante/

Tilman – Sănătate bazată pe plante!