Slide Slide Slide Slide

ISTORIC

În urmă cu mai bine de 60 de ani lua ființă laboratorul Tilman.

Vă invităm să descoperiți cele mai importante etape care stau la baza dezvoltării laboratorului Tilman începând cu prima infuzie de plante concepută în spatele laboratorului din Ardennes, Belgia, și până la extinderea instalațiilor industriale.

1947: Prima infuzie

Lucien Tilman, farmacist de laborator în Durbuy, Ardennes, Belgia, concepe Tisane du Vieil Ardennais (Infuzia Vechiului Locuitor din Ardennes). Licoarea se bucură de un mare succes atât în Belgia, cât și în afară.

1956

Inspirat de succesul adus de Tisane du Vieil Ardennais, Lucien Tilman extinde gama de infuzii din plante de la Ardennes care includea 20 de sortimente. Astfel, „Laboratorul Tilman” vede lumina zilei.

1984

Jean-Noël Tilman, fiul fondatorului, preia conducerea laboratorului. Afacerea ia proporții, iar compania devine treptat specialistul în fitoterapie din Belgia. Pe lângă cunoscutele infuzii de plante din Ardennes, apar noi produse de fitoterapie, sub forme  farmaceutice moderne: capsule, comprimate, siropuri, creme, sprayuri.

1998

Laboratorul Tilman se mută la Baillonville într-o clădire nouă care răspunde normelor GMP. Instalațiile destinate fabricării produselor de fitoterapie erau considerate a fi printre cele mai moderne din Europa.

2007

La o jumătate de secol de existență, Tilman se bucură de o creștere atât a numărului de angajați, cât și a cifrei de afaceri. În ultimii 20 de ani, creșterea anuală medie a crescut cu 15%. Nivelul exporturilor atinge cote considerabile: astăzi, Tilman este prezent în treizeci de țări.