Slide Slide Slide Slide

Comprimate de supt cu efect revigorant, pentru calmarea durerilor în gât!

Comprimatele de supt Thymotabs FRESH conțin cimbru-de-cultură, vitamina C și xilitol. Produc o senzație plăcută care calmează iritația gâtului.

Aici găsiți Thymotabs

Descoperă și celelalte produse din gama Thymo:
Thymotabs ORANGE, Thymotabs NATURE, Thymo spray și Thymo sirop.

îndulcitori: xilitol, extract de Stevia rebaudiana (97% rebaudiozida A) și sucraloză; agent de încărcare: celuloză microcristalină; stabilizator: beta -ciclodextrină; extract uscat din părți aeriene de Cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris) 30 mg**, Vitamina C/acid ascorbic – 20 mg/25%VNR*; agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu coloidal și stearat de magneziu; agent de aromatizare: L-carvona, colorant : complecși cloroflină – cupru; , (*Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011; **doza zilnică nu a fost determinată).

Dacă doriți comprimate pentru gâtul iritat cu efect calmant și revigorant, alegeți Thymotabs FRESH.

Copii cu vârsta între 4 și 12 ani: maximum 4 tablete/zi

Copii peste 12 ani și adulți: între 1 și 6 tablete/zi

Femei însărcinate: maximum 4 tablete/zi

Comprimatele se țin în cavitatea bucală până la dizolvare.

Thymotabs pot fi administrate în paralel cu medicamente homeopate (nu conține mentă) și persoanelor diabetice (nu conține zahăr).

Cimbrul-de-cultură este o plantă aromatică întâlnită şi cultivată în zona mediteraneană. Este cunoscut din antichitate pentru efectul emolient asupra mucoasei gâtului, fiind folosit în special pentru sănătatea şi funcţionarea normală a căilor respiratorii superioare.

Pe lângă cimbru-de-cultură, Thymotabs FRESH conține vitamina C, care susține sistemul natural de apărare al organismului împotriva răcelilor. Suplimentul alimentar este ideal pentru a combate afecțiunile care apar în sezonul rece, durerile în gât și răgușeala.

Comprimatele de supt Thymotabs FRESH combină proprietățile cimbrului-de-cultură și ale vitaminei C cu beneficiile xilitolului, un extract natural de scoarță de mesteacăn, care oferă o senzație plăcută de prospețime.

Consumul excesiv poate avea efect laxativ.

24 comprimate de supt

Documentație:

Acesta este un supliment alimentar. Citiți cu atenție prospectul.