Slide Slide Slide Slide

Pe bază de extract standardizat de ghimbir!

Antimetil este un supliment alimentar cu extract standardizat de ghimbir, care contribuie la buna funcționare a sistemului digestiv. Poate fi utilizat în următoarele situații: rău de mișcare/călătorie, în timpul sarcinii, consumul excesiv de alimente, întreruperea obiceiurilor alimentare.

Aici găsiți Antimetil

Ingrediente/comprimat: agenţi de încărcare: celuloză microcristalină şi fosfat dicalcic anhidru; extract uscat din rădăcini de ghimbir (Zingiber officinale), standardizat la 10% gingeroli – 50 mg; agenţi de glazurare: Nutraficient white (hipromeloză, talc, dioxid de titan, glicerol), agenţi antiaglomeranți: dioxid de siliciu anhidru şi stearat de magneziu.

Extract de ghimbir standardizat la gingerol 10% – 1 comprimat conține 50 mg de extract standardizat, echivalentul a 500 mg pulbere de ghimbir.

Copii cu vârsta între 3 și 5 ani: câte 1 comprimat de 1-2 ori/zi (maximum 2 comprimate/zi).

Copii cu vârsta între 6 și 11 ani: câte 1 comprimat de 1-4 ori/zi (maximum 4 comprimate/zi).

Copii cu vârsta de peste 12 ani și adulți: câte 2 comprimate de 1-4 ori/zi.

Femei gravide (începând cu prima lună de sarcină): câte 1 comprimat dimineața și la prânz (maximum 2 comprimate/zi), timp de 1-5 zile, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Comprimatele se înghit cu o cantitate suficientă de apă.

Când călătoriți, consumați 1 comprimat Antimetil cu 30 de minute înainte de a pleca la drum.

Este suficient doar să adaugi puțin ghimbir în alimentație pentru a preveni starea de sațietate și disconfort abdominal. Eficiența și siguranța administrării ghimbirului au fost demonstrate prin studii clinice la care au participat și femei însărcinate. Acestea au demonstrat toleranță foarte bună, administrarea, chiar din primele luni de sarcină, fiind lipsită de riscuri pentru mamă sau făt.

Ghimbirul este foarte bine tolerat de organism și nu are efecte adverse.

A nu se utiliza în cazurile de obstrucție (blocare) a căilor biliare.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

36 comprimate

Documentație:

Acesta este un supliment alimentar. Citiți cu atenție prospectul.