Slide Slide Slide Slide

DEZVOLTARE DURABILĂ

Dezvoltarea durabilă cu Tilman

Tilman lucrează în permanență la reducerea impactului asupra mediului încercând să contribuie la bunăstarea celor din jur. În cadrul companiei a fost implementat un amplu plan de dezvoltare durabilă.

Segmentul „energie” este axat pe reducerea consumului și căutarea de energie proprie atât în clădiri, cât și în timpul deplasărilor. S-a planificat, în mod special, instalarea de panouri fotovoltaice menite să capteze energie regenerabilă de la soare și să o transforme în energie electrică. Atenția se îndreaptă și asupra politicii de mobilitate, atât în ceea ce privește alegerea combustibilului, cât și în organizarea transportului.

Al doilea segment cuprinde problema deșeurilor, ele fiind triate, astfel încât cantitatea se diminuează.

Pe urmă apa, atât de prețioasă pentru viață, în mod evident că nu poate fi uitată. Tilman își propune să recupereze și să utilizeze apa de ploaie, în special pentru toalete și la curățenie.

Pe lângă aspectele legate de mediu, bunăstarea este, de asemenea, importantă.

Bunăstarea consumatorilor este primordială. Tilman se concentrează  pe căutarea constantă a acestei stări de bine conferită de produsele sale și de calitatea preparatelor.

Bunăstarea angajaților este și ea în centrul preocupărilor Tilman. Planul „dezvoltare durabilă” cuprinde diverse măsuri îndreptate în această direcție, mai ales în stabilirea unor grupuri de discuție.

Și deoarece sănătatea precară împiedică adesea dezvoltarea economică, Tilman susține Fundația Damien.  Ajutorarea și îngrijirea suferinzilor de lepră și de tuberculoză le permite acestor persoane reîncadrarea pe piața muncii și, prin urmare, îmbunătățirea nivelului de trai. Banii câștigați de pe urma muncii le permit să își trimită copiii la școală; cu alte cuvinte, să le ofere copiilor șansa de a avea un viitor.

Desigur, acest plan este menit să evolueze, iar Tilman nu se oprește aici cu eforturile sale. Cel mai important, însă, este să privim spre viitor!