Slide Slide Slide Slide

Comprimate de supt cu gust de cimbru, pentru calmarea durerilor în gât!

Comprimatele Thymotabs NATURE, cu cimbru-de-cultură și vitamina C, au un efect emolient asupra căilor respiratorii. În caz de răceală, bronșită sau tuse, produc o senzație plăcută care calmează gâtul.

Aici găsiți Thymotabs

Descoperă și celelalte produse din gama Thymo:
Thymotabs ORANGE, Thymotabs FRESH, Thymo spray și Thymo sirop.

îndulcitori: sorbitol, extract de Stevia rebaudiana (97% rebaudiozida A) și sucraloză; extract uscat din suc de lămâie (Citrus limon), agent de încărcare: celuloză microcristalină, agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu coloidal și stearat de magneziu, extract uscat din părți aeriene de Cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris) 30 mg**, Vitamina C/acid ascorbic – 20 mg/25%VNR*, extract uscat de Scorțișoară (Cinnamomum cassia), aromă de vanilie, ulei esențial de Eucalipt (Eucalyptus globulus) (*Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011; **doza zilnică nu a fost determinată).

Comprimatele se țin în cavitatea bucală până la dizolvare.

Copii cu vârsta între 4 și 12 ani: maximum 4 tablete/zi

Copii peste 12 ani și adulți: între 1 și 6 tablete/zi

Femei însărcinate: maximum 4 tablete/zi

Thymotabs pot fi administrate în paralel cu medicamente homeopate (nu conține mentă) și persoanelor diabetice (nu conține zahăr).

Cimbrul-de-cultură este cunoscut încă din antichitate pentru efectul emolient asupra mucoasei gâtului, fiind utilizat pentru calmarea durerilor în gât şi ameliorarea răguşelii de scurtă durată.

Alături de cimbru-de-cultură, comprimatele de supt Thymotabs NATURE mai conțin vitamina C (pentru buna funcționare a sistemului imunitar  şi protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ) și ulei esențial de eucalipt, care revigorează căile respiratorii.

Consumul excesiv poate avea efect laxativ.

24 comprimate de supt

Documentație:

Acesta este un supliment alimentar. Citiți cu atenție prospectul.