Slide Slide Slide Slide

Comprimate de supt cu aromă de portocale, pentru calmarea durerilor în gât!

Thymotabs ORANGE este un supliment alimentar pe bază de cimbru-de-cultură și vitamina C, care eliberează căile respiratorii și lasă în urmă o aromă plăcută de citrice.

Aici găsiți Thymotabs

Descoperă și celelalte produse din gama Thymo:
Thymotabs NATURE, Thymotabs FRESH, Thymo spray și Thymo sirop.

îndulcitori: sorbitol, xilitol, extract de Stevia rebaudiana (97% rebaudiozida A) și sucraloză; extract uscat din suc de lămâie, aromă naturală de portocală, agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu coloidal, talc și stearat de magneziu, agent de încărcare: celuloză microcristalină, extract uscat din părți aeriene de Cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris) 30 mg**, Vitamina C/acid ascorbic – 30 mg/37,5%VNR*, extract uscat de Scorțișoară (Cinnamomum cassia), corector de aciditate: acid citric monohidrat, ulei esențial de Eucalipt (Eucalyptus globulus) (*Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011; **doza zilnică nu a fost determinată).

Scăpați de durerile în gât și bucurați-vă de aroma de citrice cu Thymotabs ORANGE.

Comprimatele se ţin în cavitatea bucală până la dizolvare.

Copii cu vârsta între 4 și 12 ani: maximum 4 tablete/zi

Copii peste 12 ani și adulți: între 1 și 6 tablete/zi

Femei însărcinate: maximum 4 tablete/zi

Thymotabs pot fi administrate în paralel cu medicamente homeopate (nu conține mentă) și persoanelor diabetice (nu conține zahăr).

Cimbrul-de-cultură este o plantă aromatică întâlnită şi cultivată în zona mediteraneană. Este cunoscut din antichitate pentru efectul emolient asupra mucoasei gâtului, fiind folosit în special pentru sănătatea şi funcţionarea normală a căilor respiratorii superioare.

Pe lângă cimbru-de-cultură, Thymotabs ORANGE conține vitamina C, care susține sistemul natural de apărare al organismului împotriva răcelilor. Suplimentul alimentar este recomandat pentru a combate afecțiunile care apar în sezonul rece, durerile în gât și răgușeala.

Comprimatele de supt Thymotabs ORANGE au aromă de portocale. Gustul delicios de citrice le face ideale pentru adulți și copii cu vârsta peste 4 ani.

Consumul excesiv poate avea efect laxativ.

24 comprimate de supt

Documentație:

Acesta este un supliment alimentar. Citiți cu atenție prospectul.