Remediile pe bază de plante sunt alternativa naturală care te scapă de indigestie, iritația gâtului, răul de mișcare și alte afecțiuni comune. Îți oferim soluții fitoterapeutice pentru toată familia, special concepute în laboratoarele noastre din Baillonville, Belgia. Descoperă produsele Tilman:

Antimetil este eficient împotriva stărilor de greață cauzate de răul de mișcare și disgravidie. Poate fi administrat femeilor însărcinate din primul trimestru de sarcină pentru ameliorarea grețurilor matinale. Un singur comprimat conține 50 mg de extract standardizat, echivalentul a 500 mg pulbere de ghimbir.

Digestil este remediul natural pentru balonare, senzația de stomac greu și disconfortul abdominal care se instalează după masă. Disponibil sub formă de comprimate de supt cu gust plăcut, acest supliment alimentar conține extract de ghimbir, muşeţel şi roiniţă, combinație de plante utile pentru armonizarea digestiei.

Gama Thymo asigură buna funcţionare a căilor respiratorii superioare datorită extractului de cimbru-de-cultură, plantă cu efect emolient asupra mucoasei gâtului. Thymo Sirop, Thymo Spray și Thymotabs acționează exact la locul afectat pentru a te scăpa de iritația gâtului și răgușeală.

Lactil, soluția bio care stimulează creșterea lactației și contribuie la îmbunătățirea digestiei bebelușului. Capsulele vegetale conțin extracte de fenicul și anason obținute din culturi organice. Pentru un efect sporit, Lactil poate fi administrat împreună cu Ceaiul Biolys fenicul & anason, care mai conţine şi schinduf pentru stimularea lactaţiei.

Crema Calmiderm are triplă acțiune: calmează, hidratează și repară pielea. Conține extracte de mușețel, gălbenele, urzică și ulei de lavandă. Poate fi folosită de copiii cu vârsta peste 3 ani și adulți pentru a trata arsurile solare, înțepăturile de insecte sau plante, iritațiile, roșeața, alergia cutanată și alte probleme ale pielii.

Tilman – Sănătate bazată pe plante!