Slide Slide Slide Slide

Durerile în gât sunt tot mai frecvente la începutul toamnei, deși se pot manifesta în orice perioadă a anului. Se estimează că 7,5% din populație suferă de inflamația gâtului într-un interval de trei luni, iar virozele sunt cel mai adesea de vină (în 80% dintre cazuri). Alte cauze includ infecțiile bacteriene, alergiile, poluarea, refluxul acidului gastric, fumatul sau expunerea la fumul de țigară.

În special copiii și vârstnicii sunt predispuși la afecțiuni respiratorii din cauză că sistemul lor imunitar nu funcționează la capacitate maximă. Durerile în gât apar și ca urmare a schimbărilor bruște de temperatură. Contactul cu persoane care au fost contaminate de infecții virale rămâne însă principalul factor de risc.

De cele mai multe ori, durerile în gât vin la pachet cu alte probleme, precum nas înfundat, răgușeală, tuse, dificultatea de a înghiți, inflamația sinusurilor. Dacă simptomele persistă este necesară o vizită la cabinetul medicului, pentru a determina dacă infecția este de origine virală sau bacteriană. Antibioticele nu vor funcționa împotriva virozelor respiratorii, pe care le putem combate cu remediile din natură.

Cimbrul-de-cultură, soluția naturală pentru ameliorarea durerilor în gât

Plantă originară din zona mediteraneană, cu o istorie îndelungată în tratarea afecțiunilor respiratorii, cimbrul-de-cultură are efect emolient asupra mucoasei gâtului. Combate atât infecțiile virale, cât și pe cele cauzate de bacterii, ameliorează durerile în gât și eliberează căile respiratorii. Testele de laborator au arătat că este la fel de eficient ca medicamentația recomandată în caz de răceală sau gripă.

Descoperă beneficiile cimbrului-de-cultură cu gama de suplimente alimentare Thymo, de la Tilman, care sunt disponibile în trei formule: Thymo Sirop, Thymo Spray și Thymotabs.

Thymo Sirop este util pentru ameliorarea răgușelii de scurtă durată, calmează durerile în gât și ușurează respirația.

Thymo Spray nu conține zahăr, fiind realizat cu stevia, îndulcitor natural.

Thymotabs ORANGE, NATURE și FRESH, comprimatele de supt cu gust plăcut, conțin și vitamina C, care susține sistemul natural de apărare al organismului.